Олія м'яти

Олія м'яти

Олія м'яти - є найлегшою з усіх масел, що містять ментол. Вона з успіхом використовується  в косметології, причому підходить для будь-якого типу шкіри.

Застосування олії для жирної шкіри забезпечує звуження пор, сприяє регулюванню роботи сальних залоз. Сухій шкірі олія м'яти допомагає зберегти вологу. До того ж, м'ята прибирає сліди втоми, тому при використанні цієї олії абсолютно не буде помітно, що людина не спала всю ніч. Найкраще підходить саме для жирної шкіри, усуваючи запалення, вугровий висип, бактеріальні дерматити. Ефірна олія м'яти здатна оздоровити шкіру при перших проявах екземи.

Що стосується інших косметичних властивостей м'ятної олії, то до сюди можна віднести поліпшення кольору обличчя і підвищення природних захисних функцій шкіри. Також її застосування сприяє позбавленню від судинних сіточок на обличчі (куперозу).

Олія м'яти може використовуватися при сонячних опіках, укусах комах, для лікування герпесу на губах, корости, лишаю, при грибкових захворюваннях шкіри, бактеріальних дерматитах та екземі.

Назад до списку